Hoofdgerechten

Hoofdgerechten om zelf klaar te maken 


OpgevuldeKerstkalkoen CLASSIC

Kalkoen ontbeend en opgevuld met overheerlijke farce is een

Eeuwenoude kersttraditie( bestel dit tijdig )


VERS VLEES 

RUNDSVLEES:Rosbief -eigen kweek  zeker vooraf bestellen ,Côte-à-l’os : (eigen kweek) het beste van het rund een (h)eerlijk stuk vlees!!Met gratis grillkruiden van het huis,Ierse ribeye,Verse rundstong ,Gekookte rundstong

KALFSVLEES:Kalfsgebraad,Verse kalfstong

LAMSVLEESLamskoteletjes,Lamskroontjes,lamsbout

VARKENSVLEESArdeensgebraad,Duivelsgebraad,Ardeense rib ( lendestuk met gerookt spek), Orloffgebraad (lendestuk met kaas en ham), Keurslagerfilets ( gepekeld en gemarineerd varkenshaasje),Varkenswangetjes  ( een delicatesse )

SPECIALITEITEN

•Veronagebraad "Aanrader "(varkensfilet, zongedroogde tomaat,mozzarella, pesto)

•Varkenshaasje met brie en abrikoos.

•Varkenshaasje met boursin en pruimen of appel

•Ardeens kalkoenhaasje filet ( Gelardeerd,gekruid kalkoenhaasje met sinaasappel )

GEVOGELTE 

Exotische kalkoen,Kalkoen,Kipfilet


ALLE GERECHTEN KUNNEN VERKREGEN WORDEN MET BIJPASSENDE SAUS !!


Wild Hoofdgerechten voor de echte kenners !

Eendenborstfilet,Fazantenfilet,Struisvogelfilet,Parelhoen,Everzwijn,Hertenkalffilet

Reegebraad , EVERZWIJNRAGOUT EN HERTEN RAGOUT ( vraag recept aan kristof)




Warme Hoofdgerechten (vlees)

 

•Kalkoenfilet gebraad in Keurslager (roze)of archiducsaus€ 8,99/ pers.

•Kalkoentournedos met boschampignonsaus                   €8.99/pers.

•Ardeensgebraad in champignon -of archiducsaus          €8.99/pers.

•Gebakken beenham in porto of oesterzwamsaus          € 8,99/ pers.

•Kippenoesters met druivensaus                                 € 8,99 pers.

•Varkenswangetjes in trappisten saus                         € 8,99/ pers.

•Varkenshaasje met kruidig sausje                              €8,99/pers.

•Ardeense kalkoenfilet in veenbessensaus                    € 8,99/pers.

•ArdeensOrloffgebraad met champignonsaus              € 8,99/pers.

•Gebakken ham in jus ( voor tussen een ovenbroodje) €5,45/pers.

Specialiteiten:

•Gevuld varkenshaasje met delicatessesaus (specialiteit)  € 8,99/ pers.

•Gebakken eendenborst  met fruitige - of champignonsaus€12.50/pers.

•Varkenshaasje met boursin en appeltjes  in boursinsaus€ 8,99/pers.

•Veronagebraad  in italiaansesaus(specialiteit)€ 8,99/pers.

  • Gevulde kerst kalkoen met fine champagnesaus€ 9,25/pers

•Kortemarks wildstoofpotje (topper)€ 8,75/pers.

•Kalkoengebraad met gekarameliseerde appelen en calvadosroomsaus•€ 8,99 /pers

•Kalkoengebraad met truffel en gesmoorde oesterzwammen•€8,99/pers




WILD:


•Gemarineerd lamskroontje met graanmosterdsaus€15.75/pers

•Hertebout met Grandveneur  saus €18.50/pers

•Hertenfilet met Grandveneur saus €22.50/pers

•Goudgebakken Parelhoenfilet met druivensaus ( aanrader ) €15,75/pers


Warme Hoofdgerechten (vis)

•Normandische tongfilets  11.20/pers

•Scampi van de chef (10stuks)11.35/pers

•Zalmnoot in bearnaisesaus13.20/pers

•Kabeljauwhaasje met wittewijnsaus 13.80/pers


Alle gerechten kunnen met Groenten en andere sausen verkregen worden:    vraag info aan Kristof .


Bijgerechten en garnituren

•Kroketten € 5.5 voor 20 st.

•Mini-kroketten€ 0,18 / st.

•Mini-amandelkroketten€ 0,28 / st.

•Gratin dauphinois€ 9,25/ kg.

•Gratin dauphinoismet truffel(aanader)€ 12,25/ kg.

•Verse frieten€ 2,75 / kg.

•Assortiment sausjes ( tartaar, exotisch, mosterdhoning vinaigrette)€ 1,50/pers

•Assortiment  warme sausjes€2,95/pers

Groenten

•Koude groenten (sla,wortel,tomaat,witloof,bloemkool, komkommer,broccoli,boontjes,...)€ 2,95/pers.

•Warme groentenassortiment Alles huisbereid (3soorten)€5,50 /pers.



Dessert: bord deluxe  Tiramisu, Chocó mouse, garniture, van fruit, crème Brule,... 9.55/pp



suggestiemenu 1



4 warme hapjes

-

Visschelp met lekkers van de Noordzee

-

Tomatenroomsoep met balletjes

-

Gevulde kerstkalkoen met feestsaus

aanvullend met warme feestgroenten en aardappelkroketten (6)

-

31.99€/pers




suggestiemenu 2


4 Warme hapjes

-

scampi maison

-

Pompoenroomsoep

-

Kalkoengebraad met gekarameliseerde appelen en calvadosroomsaus aanvullend met warme feestgroentjes en aardappelkroketten (6)

-

Dessertbord

36.99€/pers


 


Suggestiemenu 3


4 warme hapjes

-

Scampi van de chef

-

Aspergeroomsoep

-

Goudgebakken Parelhoenfilet met druivensaus ( aanrader)aanvullend met warme feestgroentjes en aardappelkroketten(6)

-

Dessertbord

39.99/pers


Sugestie menu 4


Luxe menu

4 warme hapjes

-

Feestsoep

-

visserspotje om te gratineren

-

Hertenfilet met grand veneursaus warme feestgroentjes en 6 kroketten

-

dessertbord


49.99/pers



Copyright © All Rights Reserved